Stim despre cei de la Impulse Fitness ca au o experienta de 38 de ani in domeniul echipamentelor fitness, producand initial pentru branduri de renume din SUA si Europa, iar de 18 ani au inceput producerea liniilor proprii destinate antrenamentelor de forta si cardio. Reusesc astfel sa ofere o gama vasta de aparate destinate utilizarii profesionale sau in scopuri comerciale. Isi respecta angajamentul de a crea produse inovatoare, de calitate superioara si tocmai acest lucru a facut din Impuls un producator si dezvoltator de top.

Noi recomandam gama Impulse ca fiind cea mai buna alternativa pentru deschiderea unei sali de forta, datorita durabilitatii aparatelor, a ofertei diversificate si a preturilor convenabile. Seria cardio a fost reinventata – benzile de alergare, bicicletele eliptice si spinnerele, stepperele, bicicletele verticale si cele orizontale, in variate modele, au fost concepute pentru a satisface nevoile si asteptarile clientilor. Trecand la partea de forta, au fost concepute aparate ce vizeaz? o singura grupa musculara prin miscari de izolare, aparate duale si multifunctionale.

Datorita cerintelor din ultima vreme, Impulse Fitness a dezvoltat si Seria Crossfit denumita Impulse Zone,  prin care va pune la dispozitie o gama variata de statii pentru a va putea personaliza atat antrenamentul individual, cat si cel de grup.

Stiai ca:

 • Produsele Impulse sunt vandute in peste 100 de tari din intreaga lume?
 • Experienta in producerea echipamentelor fitness a facut din Impulse cel mai mare brand de echipamente fitness din China.
 • In Mai 2012, Impulse Fitness a devenit partener si furnizor exclusiv de echipamente pentru Jocurile Olimpice de la Beijing.

Vezi produsele Impulse

LifeSpan este unul dintre cei mai importanti producatori de benzi de alergare si biciclete fitness din lume, avand drept clienti branduri de renume care le folosesc piesele si liniile de productie. Principalul atu al LifeSpan in fata brandurilor mai bine cunoscute este dat de raportul calitate/pret si de specificatiile tehnice superioare concurentei pe acelasi interval de pret. Aceasta companie este pasionata si dedicata livrarii de echipamente fitness oamenilor din intreaga lume, care aleg un stil de viata activ si sanatos.

Prezenta lor in Romania este o noutate si o oportunitate, datorita calitatii produselor si a gamei complete acoperite: benzi destinate utilizarii in salile de fitness, benzi semicomerciale sau cu utilizare la domiciliu.

Vezi produsele Life Span

Iron Gym a luat nastere in Statele Unite, incepandu-si povestea de succes in anul 2008. Produsele Iron Gym sunt multifunctionale, se monteaza si utilizeaza usor, intr-un timp scurt, fiind o alternativa extrem de ieftina a programelor mult mai scumpe din salile de sport. Producerea echipamentelor de fitness pentru acasa este focusul central al acestui brand, distingandu-se de concurenta prin materialele de marketing de top si modul unic de ambalare al produselor.

Iron Gym este creatorul barei de tractiuni “The Original Iron Gym” destinat antrenarii partii superioare a corpului. Acest produs, lansat în anul 2008, a devenit repede unul dintre cele mai bine vandute produse de fitness pentru acasa, cu peste 20 milioane de bucati comercializate. In prezent, Iron Gym a dezvoltat o gama complexa de aparate din aceeasi categorie, complementare ca utilizare, testate si validate de mii de retaileri si milioane de utilizatori din toata lumea.

Pentru 2016, Iron Gym lanseaz? „Fitness @ Home” o noua categorie, cu produse destinate atat barbatilor cat si femeilor, pe langa „Strenght @ Home”, categoria deja existenta.

Stiai ca:

 • Prin intermediul Training Academy, Iron Gym ofera utilizatorilor din intreaga lume informatii folositoare privind antrenamentul in propria locuinta, ghiduri de alimentatie, clipuri video de instruire si provocari?

Vezi produsele Iron Gym

Prezenti in Europa, SUA si Asia inca din 1997, Powertec ofera cele mai echilibrate solutii de echipare a salilor de fitness personale sau a celor din lanturile hoteliere, organizatii guvernamentale si universitati. Datorita raportului excelent intre calitate si pret, aparatele cu incarcare manuala Powertec sunt cautate mai ales de catre acei consumatori care se informeaza temeinic inaintea unei achizitii, care cauta solutii personalizabile pentru sala lor de fitness si calitate tehnica de nivel comercial pentru aparate destinate utilizarii la domiciliu.

Vezi produsele Powertec

Precor este o companie americana ce proiecteaza si produce echipamente cardio si forta high-end, cu investitii puternice in cercetare si rezultate de neegalat. Cu o experienta de aproape 30 de ani, este lider incontestabil datorita atentiei pe care o acorda caracteristicilor ergonomice si superioritatii tehnologice avansate a aparatelor. Ei studiaza si anticipeaza constant nevoile oamenilor si organizatiilor, redefinind continuu nivelele de inovatie, calitate si service. Scopul celor de la Precor este de a oferi experiente personale de sanatate si fitness care sa-i ajute pe oameni sa traiasca viata pe care si-o doresc.

Surpriza vine din faptul ca, in contextul concurentei acerbe a pietelor de biciclete eliptice, benzi de alergare si steppere, un singur producator a reusit sa imbine toate aceste aparate intr-unul singur care sa fie superior ca interactivitate, functionalitate si design – AMT (Adaptive Motion Trainer).

Vezi produsele Precor

Miiego este o marca de sport daneza inovativa, fondata in 2010, dedicata sportului si utilizata de catre alergatorii si sportivii din toata lumea. Compania si-a propus sa fie 100% dedicata sportului, sa creeze produse care s? dea acea libertate fundamentala in utilizare care sa sustina performanta individuala. Este vorba despre produse de calitate, exclusiviste, caracterizate de un design modern, ergonomie in utilizare si anduranta, rezistente la umeazeala si care functioneaza utilizand tehnologia wireless. Pentru ca „Wireless is more.”

Vezi produsele Miiego

SmartShake este un brand suedez, puternic si stabil, avand distribuitori si revanzatori in mai bine de 60 de tari din intreaga lume. Stradania lor de a crea cel mai smart si eficient shaker de pe piata a fost rasplatita cum se cuvine –  in doar 4 ani, s-a transformat dintr-o simpla idee, intr-un brand raspandit pe tot globul. S-au realizat si serii personalizate, shakere cu semnatura proprie pentru Ronnie Coleman, Phil Heath si Jay Cutler.

Noi parteneriate si colaboratori importanti se anunta in viitorul celor de la SmartShake, devenind astfel un brand si mai cunoscut, important si de succes.
Vezi produsele SmartShake

Producator francez de renume international, Sveltus ofera o gama vasta de accesorii pentru salile de aerobic din 33 de tari. Se distinge de concurenta prin versatilitatea produselor, designul atractiv si o progresie a uzurii extrem de incete, apreciata de antrenorii si proprietarii salilor de fitness si aerobic. In acelasi timp, datorita designului captivant, produsele celor de la Sveltus sunt printre putinele ce reusesc sa te faca sa zambesti chiar si inainte de a incepe antrenamentul.
Vezi produsele Sveltus

Pe parcursul a peste 20 de ani de activitate, WaterRower a combinat designul stilizat, prelucrarea manuala si materialul natural pentru a crea cel mai bun simulator de vaslit din lume. Linistea rezultata din mobilitatea apei impreuna cu ritmul miscarii fac din aparatul de vaslit WaterRower un excelent instrument de exercitiu. Devotamentul fata de calitate si protejarea mediului sunt elementele cheie in viziunea etica a companiei.

Designul, premiat in toata lumea, diferentiaza simulatorul de vaslit de toate echipamentele de fitness existente, vaslitul fiind recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente exercitii de tip cardio. Scopul crearii acestui design este de a se mula perfect pe caracteristicile unei barci in miscare pe apa.

 

Avantaje:

 • Design armonios, elegant si mobil;
 • Angreneaza corpul in postura corecta;
 • Solicita 84% din masa musculara a utilizatorului;
 • Se poate adauga cu succes in planul de antrenament saptamanal;
 • Se preteaza in antrenamentul sportivilor de performanta;
 • Simuleaza perfect miscarile dinamice ale canotajului;
 • Excelenta tehnica fizioterapeutica;
 • Prietenos cu incheieturile si le protejeaza foarte bine;
 • Arde pana la 1000 kcal/h in cadrul unei sesiuni.

Vezi produsele WaterRower